Людям з порушення зору Звичайна версія

Активи АТ «БАНК СІЧ» - поліграфічне обладнання, яке виступає заставним майном за кредитним договором, укладеним із суб’єктом господарювання – на аукціоні 12 травня 2023 року.

05.05.2023

ПРЕСРЕЛІЗ

12 травня 2023 у системі Prozorro.Продажі, на площадці оператора авторизованого електронного майданчика ТОВ «НАЦІОНАЛЬНА ЕЛЕКТРОННА БІРЖА» відбудеться електронний аукціон з продажу поліграфічного обладнання, яке виступає заставним майном за кредитним договором, укладеним між АТ «БАНК СІЧ» (що ліквідується Фондом гарантування вкладів) та суб’єктом господарювання, з подальшим укладення від імені заставодавця договору купівлі-продажу з іншою особою – покупцем, за результатами аукціону проведеного в електронній торговій системі Prozorro.Продажі та у відповідності до Регламенту роботи електронної торгової системи Prozorro.Продажі ЦБД 2 щодо проведення електронних аукціонів з продажу / надання в оренду майна (активів) / передачі права.

Поліграфічне обладнання розміщено за адресою: м. Київ, вул. Омеляна Пріцака (Академіка Кржижановського), 4, наявний фізичний доступ до обладнання для огляду.

Лот № AA209N000001, до складу якого увійшли:

Пристрій для виводу пластин Suprasetter X74, до складу якого входять наступні комплектуючі:

- пристрій для виводу пластин HEIDELBERG Suprasetter 74, країна виробник Німеччина;

- проявочний процесор пластин GLUNZ&JENSEN model PT85, 2006 року випуску, країна виробник Данія.

Технічні характеристики: CTP 74 формат Термал Suprasetter Heidelberg - пристрій, що дозволяє виготовляти друковані форми безпосередньо з файлу замовника, минаючи процеси фотовиводу (плівкова технологія). За допомогою цього пристрою досягається висока якість друку, тому що в цьому процесі не використовується аналогові технології. Висока точність перфорування штифтів на друкованих пластинах дозволяє економити час при переході від одного тиражу до іншого.

Початкова ціна лоту – 687 660,00 грн, що відповідає ринковій вартості обладнання визначеної СОД.

Лот №AA209N000002, до складу якого увійшли:

Пристрій для виводу пластин Suprasetter XL 105, до складу якого входять наступні комплектуючі:

- пристрій для виводу пластин HEIDELBERG Suprasetter 105 із пристроєм SCL (Single Cassette Loader), країна виробник Німеччина;

- проявочний процесор пластин GLUNZ&JENSEN model PT85, країна виробник Данія;

- стекер для пластин ADVAND PST 36L.

Технічні характеристики: Новий рівень високоякісного офсетного друку. Speedmaster XL 105 - клас машин з високою продуктивністю для задоволення різноманітних вимог ринку та задає стандарти в офсетному друку. Від самонаклад до приймання: Speedmaster XL 105 створений для досягнення максимальної продуктивності.

Висока швидкість та чудова якість друку піднімають стандарти виробництва на новий рівень. Система зволоження Hycolor, оснащена програмним забезпеченням Color Fast Solution, негайно реагує на параметри, що вводяться, що скорочує час переналагодження. Приймання Preset Plus забезпечує точне рівняння стапеля та створює ідеальні умови для післядрукарської обробки.

Термальний CtP пристрій експонування офсетних пластин Heidelberg Suprasetter S105 - нова технологія Heidelberg. Термальні CtP-пристрої «Зовнішній барабан» - найвищий рівень модульності, гнучкості та продуктивності. Усі рівні автоматизації: від ручного режиму до повного автомата. Збільшення продуктивності шляхом додавання оптичних лазерних головок.

Приведення пластин центруванням або з обох боків. Вбудований пристрій пробивання приводних отворів. Температурна стабілізація та компенсація. Широкий спектр розмірів форм.

Відсутність потреби в конвеєрі в напівавтоматичному та автоматичному режимах. Готовий до експонування пластин, що не потребують обробки.

Початкова ціна лоту – 927 610,00 грн, що відповідає ринковій вартості обладнання визначеної СОД.

Умови торгів (аукціону): перші торги (аукціон) проходять без можливості зниження ціни лота, якщо перші торги (аукціон) оголошено таким, що не відбувся, проводиться наступний аукціон, початковою ціною повторних торгів (аукціону) і других повторних торгів (аукціону) вважається ціна, зменшена на 30 відсотків по відношенню до початкової ціни попереднього аукціону.

Детальна інформація про лот AA209N000001 і умови участі в аукціоні на площадці оператора авторизованого електронного майданчика – за посиланням: https://bid.neb.org.ua/organizer/auction/view/BSE001-UA-20230504-92422 та на сайті електронної торгової системи Prozorro/Продажі – за посиланням: https://prozorro.sale/auction/BSE001-UA-20230504-92422

Детальна інформація про лот AA209N000002 і умови участі в аукціоні на площадці оператора авторизованого електронного майданчика – за посиланням: https://bid.neb.org.ua/organizer/auction/view/BSE001-UA-20230504-07797 та на сайті електронної торгової системи Prozorro/Продажі – за посиланням: https://prozorro.sale/auction/BSE001-UA-20230504-07797


* Поліграфічне обладнання, яке виступає заставним майном та реалізується відповідно до умов Договору застави та порядку встановленому ст.ст. 20, 21 Закону України "Про заставу" та ст. 30 Закону України "Про забезпечення вимог кредиторів та реєстрацію обтяжень".

ПАСПОРТ ВІДКРИТИХ ТОРГІВ_AA209N000001
ПАСПОРТ ВІДКРИТИХ ТОРГІВ_AA209N000002